М'ясо кіз
З давніх часів лікарі вважали, що коза - справжня аптечка, а її м'ясо наділене чудодійними властивостями. І не дивно, адже козяче м'ясо дуже легко засвоюється, наповнене необхідними мікроелементами, амінокислотами й ідеально підходить для дітей. А ось за своїм вмістом жирних кислот - дієтичне, дуже схоже з яловичим, але перевершує його за вмістом вітамінів групи В та А. Так в чому ж полягає його унікальність:
- М'ясо містить дуже багато води і мало жиру.
- Кози не хворіють на бруцельоз і туберкульоз (на відміну від корів).
- У м'ясі кіз набагато менше холестерину, ніж у свинині чи яловичині.
Дієтологи стверджують, що козяче м'ясо дуже корисно для літніх людей, бо запобігає захворюванню серця, допомагає при атеросклерозі, покращує імунітет. Уміло приготовлене м'ясо кіз, не йде у порівняння ні з якими іншими стравами, тому його широко використовують у найкращих ресторанах світову.
Як показує практика, найбільшою популярністю користується РУЛЕТ.
Рецепт приготування дуже простий: спочатку м'ясо нарізають кубиками, потім посипають перцем і сіллю, смажать з цибулею і лише після цього починають його начиняти овочами.
Козяче м'ясо використовують для приготування їжі майже всі народи світу. Адже воно добре підходить для культурних і релігійних традицій Сходу. У Європі та Америці більшість людей переходить на здорове харчування і відмовляється від продуктів, які містять багато жирів і холестерину, тому м'ясо кози користується особливою популярністю. Оцініть смак і якість козячого м'яса.
Бережіть своє здоров'я — це Ваша путівка в подальше успішне майбутнє!