096 430-58-18
097 474-23-74

Кошик замовлень: поки порожній.

В списку поки нічого немає.

Додавайте сюди товари, натискаючи в переліку кнопку зі значком

Рекомендації до використання пральних порошків Дакос

Принцип прання безфосфатними порошками не вельми відрізняється від традиційного, більш звичного процесу. Втім, певні відмінності є. Наприклад, після прання традиційними порошками необхідно не менше 6 гарячих виполіскувань при t +60°С, аби позбавити білизну безлічі шкідливих хімічних сполук, а деякі залишаються на одязі й надалі. Вся ж продукція «Дакос» дуже легко вимивається з тканини двома холодними полосканнями, при цьому зберігається якість Ваших виробів і Ваше здоров'я завдяки мінералу трона (із якого на 85% складається наша продукція).


Відмінною рисою продукції «Дакос», є відсутність нав’язливого аромату (морський бриз, альпійський луг). Білизна після прання набирає природних запахів чистоти і свіжості з легким ефектом підкрохмалювання.


У зв'язку з тим, що продукція виробництва «Дакос» є концентрованою, витрати порошку мінімальні. Дозування залежить від жорсткості води. В середньому потрібно 1-2 десертні ложки плюс 1 десертна ложка пом'якшувача води №2 «Дакотрон захист-автомат».


Побутує думка, що чим більше взяти порошку, тим краще відпере. Для ефективного прання бесфосфатні порошки вимагають великої кількості води, але не самої діючої речовини, тому важливо дотримуватись норм, вказаних на упаковках.


Лише під час першого прання пральними порошками «Дакос», бажано удвічі збільшити норму порошка, щоб видалити рештки порошків попнредніх. Бажано продукцію «Дакос» розвести в окремій ємкості для попереднього замочування і додати безпосередньо в барабан пральної машини – це поліпшить якість прання.


Загальні рекомендації:


білі тканини замочіть на 10 – 12 годин перед пранням;


кольорові тканини замочіть в межах 10-15 хвилин.


Після першого прання біла білизна, котра раніше пралася, може набути сіруватого або жовтуватого відтінку. Це лише означає, що перед наступним пранням вам знову належить зробити замочування білизни для усунення залишків фосфатних частинок інших пральних порошків. Сіруватий або жовтуватий відтінок зникне після 3-5 циклів прання із замочуванням, а якість прання перевершить очікування. Фарби кольорових тканин оживуть до первісного вигляду. Після цього Ви отримаєте  чисту білизну і попереднє замочування більше не знадобиться. Речі можна буде просто прати у пральній машині у звичайному режимі.


 

 

Безпечні, екологічні, натуральні, безфосфатні миючі засоби

Безопасные, экологические, натуральные, безфосфатные моющие средства