Сир
Бринза класична з козиного молока
Зріла (класична) бринза в процесі дозрівання отримує притаманну бринзі гостроту і пряний смак. Зріла бринза потерта на терочці чудово підходить для мамалиги, лапші, вареної картоплі. Скибочка бринзи смакує на бутерброд. Дуже гарно бринза поєднується з кавою або чаєм. Якщо необхідно зменшити солоність бринзи то покладіть скибочку на декілька годин у тепленьку воду.
25 грн.
.100 г.
є у наявності
Покласти в кошик
Вурда (рікотта)
20 грн.
100 гр
є у наявності
Покласти в кошик
Браво
35 грн.
100 гр
є у наявності
Покласти в кошик
Віола
Сир з м'яким сирним смаком і відтінком червоного вина.
28 грн.
100 гр
є у наявності
Покласти в кошик
сир козиний "Антонівський напівтвердий"
сир зроблений з козиного иолока з чадеризацією сирної маси. дозріває він не менше місяця.
36 грн.
100 гр.
є у наявності
Покласти в кошик
сир козиний "Ранковий"
молодий сир з козиного молока. Виготовлений за сутки до того як потрапляє то Вас.
25 грн.
100 гр.
є у наявності
Покласти в кошик
сир козиний "Альпієць"
Зроблений сир з козиного молока. Дозрівав він два місяці перш ніж потрапить до Вас.
36 грн.
100гр
є у наявності
Покласти в кошик
сиркова маса з козиного молока
20 грн.
100 гр.
є у наявності
Покласти в кошик
"Антонівський твердий" сир з козиного молока
сир з козиного молока з дозріванням від трьох місяців до року.
сир з козиного молока. Дозріває від трьох місяців до року.
40 грн.
100 гр.
є у наявності
Покласти в кошик