Кошик замовлень: поки порожній.

В списку поки нічого немає.

Додавайте сюди товари, натискаючи в переліку кнопку зі значком

Зіркове меню

Ольга Сумська, актриса: "Усе гініальне - просте. Не будемо винаходити велосипед. Треба навчитися готувати прості, відомі всім нам з дитинства страви".
Салат із бринзою та огірками
Продукти: 250 г бринзи, великий огірок, 200 г маслин, 200 г молока, 4 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки лимонного соку, 1 пучок кропу, цукор, перець чорний мелений, сіль - за смаком.
Готуємо: бринзу на годину заливаємо молоком. Зливши молоко, нарізаємо великими кубиками. Огірок нарізаємо тонкими кружечками. Кріп дрібно січемо. Потім бринзу, кріп, огірок і маслини складаємо у салатник і перемішуємо. Збиваємо дротяним віничком лимонний сік із перцем та дрібкою цукру, поступово додаючи оливкову олію. Салат поливаємо заправкою, обрежено перемішуємо.