096 430-58-18
097 474-23-74

Кошик замовлень: поки порожній.

В списку поки нічого немає.

Додавайте сюди товари, натискаючи в переліку кнопку зі значком

Чим корисна бринза

Старожили запевняють, що люди, які смакують бринзу — набагато менше хворіють, аніж ті, хто її не вживає. Цьому продукту приписують мало не чудодійні властивості. Мовляв, і від простуди врятує, і… потенцію покращить. Чи так це насправді, ми вирішили дізнатися в лікаря загальної практики сімейної медицини Мирослава ПОВХАНИЧА.
      — Мирославе Андрійовичу, скажіть будь ласка, чи дійсно бринза є таким корисним продуктом, яким його вважають?
      — Так, дійсно. Вона є дуже поживною та корисною завдяки високому вмісту мікро- та макроелементів. До того, ж у бринзі міститься багато таких вітамінів як А, В1,С, Е, які необхідні для нормального функціонування людського організму. І справді допомагає підвищити потенцію…
      — Вміст корисних речовин, що є в цьому продукті, дійсно допомагає боротися з простудними захворюваннями під час епідемій?
      — Завдяки високому вмісту того ж таки вітаміну С, бринза може стати одним із харчових продуктів, які слід вживати для профілактики простудних захворювань.
      Бринза має ніжний аромат і приємний вершковим смак. Регулярне вживання бринзи допоможе зберегти молодість, гладкість, бархатистість і пружність шкіри. Завдяки високому вмісту кальцію, що знаходиться в легкозасвоюваному вигляді бринза, корисна для збереження зубів і кісткової системи. Так само бринза полегшать процеси травлення, і пригнічує розвиток гнильних бактерій в кишечнику.
Бринза корисна всім людям будь-якого віку, але особливо рекомендується для харчування дітей, вагітних жінок і літніх людей.

За матеріалами Інтернет видань.
 

 

Магазин органічних, натуральних, екологічно чистих продуктів та товарів у Хмельницькому з доставкою замовлень.
Магазин органических, натуральных, экологически чистых продуктов и товаров в Хмельницке с доскавкой заказов.