Борошно жорнове
Борошно грубого помелу містить величезну кількість амінокислот, мікроелементів, абсолютно всі компоненти цілого зерна: вітаміни, мінерали, жирні кислоти, клітковину (рослинні волокна).
Борошно багате грубими волокнами, які не всмоктуються в організмі, а розбухають, накопичують токсичні речовини і виводять їх.
Зберігайте борошно у прохолодному, темному і сухому місці при температурі 15 °C.
Пропонуємо рецепт приготування пиріжків з овочами на 6 персон
Час приготування: 1 год.
Для тіста: 500 г борошна грубого помелу, 200 г вершкового масла, 2 жовтки, 2ст.ложки сметани, сіль.
Для начинки: яйце, 1 болгарський перець, 3 помідори, 100 г твердого сиру, кабачок цукіні, 2 цибулини, 1 ст. ложка олії, насіннячка соняшнику, перець, сіль.
Приготування:
Болгарський перець, помідори, цукіні і цибулю очистіть, дрібно накрайте і підсмажте на сковороді в олії до золотистого кольору. Охолодіть овочеву суміш, перемішайте її з тертим сиром і приправте на смак. Замісіть тісто з борошна, масла, жовтків, сметани і солі. Розкотіть його пластом завтовшки 5 мм.
Склянкою виріжте з тіста кружальця однакового розміру, викладіть невелику кількість фаршу і з'єднайте краї. Змастіть збитим яйцем і посипте насінням соняшника.
Випікайте пиріжки в духовці при температурі 200 °С до утворення золотистої скориночки. Подавайте до столу відразу ж після приготування.
Магазин органічних, натуральних, екологічно чистих продуктів та товарів у Хмельницькому з доставкою замовлень.
Магазин органических, натуральных, экологически чистых продуктов и товаров в Хмельницке с доскавкой заказов.